Ruilen & Retourneren

Toch niet helemaal tevreden met u aankoop dan kunt u het uiteraard ruilen of retourneren. Wanneer de retour zending voldoet aan alle eisen wordt het geheel bedrag retour gestort binnen 7 werkdagen. Lees hieronder de retour voorwaardes.

  • Wij hanteren een retourtermijn van 7 dagen, deze gaat in vanaf de dag dat het pakket bij u is bezorgd

  • Retour EN verzendkosten zijn voor eigen rekening. Wanneer u kiest voor een tegoedbon of een omruiling krijgt u deze kosten wel van ons vergoed. 
  • Het artikel dient in de orginele staat te zijn, prijskaartjes zijn aangehecht, ongedragen, ongewassen en onbeschadigd. 
  • Alle items dienen in de orginele verpakking retour gestuurd te worden dus in de zak of doos waarin het is bezorgd. Wij nemen geen schoenen terug  zonder doos of waarop de doos geschreven is of geplakt. 
  • Wij geven geen wasgarantie of garantie op versieringen. 
  • Accessoires nemen wij niet retour ( tassen, riemen , sieraden) 
  • Sale items nemen wij niet retour. 
  • Wanneer u betaald met een tegoedbon en het pakket retour stuurt wordt het bedrag weer terug gezet op de tegoedbon.
Hoe kan ik een item ruilen ?

Hieronder kunt het ons retour formulier downloaden deze dient volledig ingevuld te worden en bij het retour pakket bijgevoegd te worden. Zonder retour formulier verwerken wij u retourzending NIET ! 

Wanneer de retourzending volgens ons niet voldoet aan de eisen zijn wij genoodzaakt deze te weigeren en wordt u hier telefonisch of via de mail van op de hoogte gesteld. 

Verstuur je pakket altijd met PostNL en met een Track & Trace. JR Fashion is namelijk niet aansprakelijk wanneer u retourpakket zoekt raakt, Bewaar dit bewijsje ook goed tot dat het bedrag retour is gestort op u rekening. Bij geen of onvoldoende frankeren brengen wij extra kosten in rekening. Alle retourtjes die bij ons binnen komen worden geregistreerd zodat we altijd kunnen nagaan wanneer en of een retourzending bij ons binnen is gekomen. 

Wanneer u een item wilt ruilen kan dit uiteraard. Voor een andere maat, kleur of ander item ? Dat is allemaal geen probleem. Bij ruiling nemen wij de nieuwe verzendkosten voor onze rekening. Wanneer u een item wilt ruilen kan dit doorgegeven via jrfashionheesch@gmail.com of +316 34 28 48 25.

Het retouradres is :

JR Fashion

't Dorp 30

5384 MA te Heesch