Vanaf €3,99 verzendkosten en gratis vanaf €100,-

Voor 17h besteld, zelfde werkdag verzonden!

Elke week een nieuwe collectie!

Verzenden & Levertijd

Levertijd/Levering

Een bestelling die voor 17.00 uur geplaatst is, wordt dezelfde dag verzonden. Vaak heeft u het dan de volgende dag in huis. Op zondag wordt er niet verzonden. Als u op zondag besteld wordt het maandag verzonden. Heeft u uw bestelling niet binnen 3/4 werkdagen binnen neem dan even contact met ons op zodat wij na kunnen gaan waarom dit is.

Pre-order bestellingen worden verstuurd op de aangegeven datum. Heeft u meerdere artikelen besteld, dan wordt dit tegelijk met uw pre-order item verzonden. Bestellingen die vanaf zaterdags 17.00 t/m maandags 13.00 uur zijn gemaakt kunnen wij aangezien we gesloten zijn niet meer aanpassen of annuleren.

De bestellingen worden geleverd met DHL. Is uw bestelling vertraagd dan zijn wij hier niet aansprakelijk voor. Wij zullen een onderzoek opstarten en er alles aan doen om de bestelling z.s.m. bij u af te leveren.  Hier staan maximaal 8 werkdagen voor.

Verzendkosten:

De verzendkosten voor een brievenbuspakket is €3.99. Van een pakket bedragen de verzendkosten €5.99, vanaf €100 euro heeft u gratis verzendkosten.

Ophalen in de winkel: 

Wanneer je een bestelling op wilt halen in de winkel kun je ons een berichtje sturen via Facebook, Instagram of via de mail. Geeft aan om welk item het gaat, welke kleur en welke maat je zou willen hebben. Wij zullen kijken of het item op voorraad is.